Nieuws

Within Reach Group en Swyx bundelen krachten en worden Europees marktleider UC

Almere, 19 juli 2018 – De snelgroeiende holding Within Reach Group (WRG), moederbedrijf van onder meer i4IP en Voiceworks, heeft investeringsmaatschappij Waterland aangetrokken en bundelt direct haar krachten met de Duitse Unified Communications Specialist, Swyx Solutions. Tegelijkertijd wordt het Franse ontwikkelbedrijf Centile Telecom Applications als eerste acquisitie toegevoegd. De uitgebreide holding, die verder gaat onder […]

Lees verder ...

i4IP gaat strategische samenwerking aan met Within Reach Group

Almere, 8 mei 2018 – Within Reach Group (WRG), moederbedrijf van Voiceworks, Xenosite, Intercity, Summa Networks en Summa, neemt een meerderheidsbelang in i4IP. De in Almere gevestigde full service ICT-provider blijft volledig zelfstandig opereren, behoudt zijn directie en gaat door onder eigen label.

Lees verder ...

Blog: in 10 stappen voorbereiden op de AVG

We krijgen er binnenkort allemaal mee te maken, de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). De AVG is al van kracht maar vanaf 25 mei 2018 wordt deze streng gecontroleerd en heb je als bedrijf de verantwoordelijkheid aan te tonen dat je je aan de wet houdt. Ben jij er al mee bezig en al klaar voor? […]

Lees verder ...

Onbezorgd op vakantie? Regel vooraf je bereikbaarheid!

Heerlijk, de vakantieperiode is weer aangebroken. Voor veel mensen hét moment om even los te komen van alle dagelijkse beslommeringen. Een belangrijke voorwaarde hiervoor is de wetenschap dat alles op kantoor gewoon doordraait tijdens je vakantie. We geven je graag een aantal handige tips om er voor te zorgen dat je van een onbezorgde vakantie […]

Lees verder ...

Uitfasering ISDN1/2 door KPN biedt kansen

KPN heeft de uitfasering van ISDN1/2 en PSTN aangekondigd. Door de opkomst van VoIP en de sterke groei van mobiele telefonie worden traditionele telefoniediensten steeds minder gebruikt. Voor KPN reden om per 1 september 2019 de bestaande enkelvoudige ISDN1-, enkelvoudige en meervoudige ISDN2- en meervoudige PSTN-diensten uit te faseren. Daarnaast wordt ISDN15/20/30 tot 1 januari […]

Lees verder ...

i4IP helpt de business partner groeien

Telecomoperator i4IP wil de absolute nummer 1 zijn in partner-tevredenheid. Alleen met de juiste ondersteuning kan zowel partner als operator groeien. Carmine Barberio van i4IP legt uit waarom deze vorm van samenwerking tot succes leidt.

Lees verder ...

i4IP zet eigen bedrijfsprocessen in voor recycling

i4IP zet haar eigen bedrijfsprocessen in om elektronisch afval te recyclen. In samenwerking met de Fair Gold Foundation zamelen wij afgedankte elektronica van onze partners en onze eigen organisatie in, zodat we actief bijdragen aan het verkleinen van de afvalberg.

Lees verder ...

Rising Star Award voor business partner met meest potentie

17 november worden de Telecom Inspirience Awards 2016 uitgereikt in Het Zalmhuis in Rotterdam. Nieuw dit jaar is de Rising Star Award, een prijs voor talent en potentie binnen het business partner-kanaal.

Lees verder ...

Integreer met bedrijfssoftware

De wens om telefonie te integreren met de klantomgeving wordt ieder jaar sterker. Waar voorheen kostbaar maatwerk voor was, bieden wij nu standaard-software voor vergaande integratie. Mogelijk vanuit een eenvoudige wizard. Met deze integratie bied je jouw klant zowel gemak als een professionele uitstraling.

Lees verder ...

Ontwikkelingen in de domoticamarkt

Met enige regelmaat verschijnen er nieuwe interessante toepassingen op het gebied van domotica, oftewel huisautomatisering. Ook in een zakelijke omgeving biedt de toepassing van domotica veel kansen om efficiënter en effectiever te werken.

Lees verder ...