Nieuws

Blog: in 10 stappen voorbereiden op de AVG

We krijgen er binnenkort allemaal mee te maken, de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). De AVG is al van kracht maar vanaf 25 mei 2018 wordt deze streng gecontroleerd en heb je als bedrijf de verantwoordelijkheid aan te tonen dat je je aan de wet houdt. Ben jij er al mee bezig en al klaar voor? We helpen je op weg met 10 stappen die je nu vast kunt ondernemen om je voor te bereiden.

lees verder …

Onbezorgd op vakantie? Regel vooraf je bereikbaarheid!

Heerlijk, de vakantieperiode is weer aangebroken. Voor veel mensen hét moment om even los te komen van alle dagelijkse beslommeringen. Een belangrijke voorwaarde hiervoor is de wetenschap dat alles op kantoor gewoon doordraait tijdens je vakantie. We geven je graag een aantal handige tips om er voor te zorgen dat je van een onbezorgde vakantie kunt genieten.

lees verder …

Uitfasering ISDN1/2 door KPN biedt kansen

KPN heeft de uitfasering van ISDN1/2 en PSTN aangekondigd. Door de opkomst van VoIP en de sterke groei van mobiele telefonie worden traditionele telefoniediensten steeds minder gebruikt. Voor KPN reden om per 1 september 2019 de bestaande enkelvoudige ISDN1-, enkelvoudige en meervoudige ISDN2- en meervoudige PSTN-diensten uit te faseren. Daarnaast wordt ISDN15/20/30 tot 1 januari 2021 ondersteund.

lees verder …

i4IP helpt de business partner groeien

Telecomoperator i4IP wil de absolute nummer 1 zijn in partner-tevredenheid. Alleen met de juiste ondersteuning kan zowel partner als operator groeien. Carmine Barberio van i4IP legt uit waarom deze vorm van samenwerking tot succes leidt.

lees verder …

i4IP zet eigen bedrijfsprocessen in voor recycling

i4IP zet haar eigen bedrijfsprocessen in om elektronisch afval te recyclen. In samenwerking met de Fair Gold Foundation zamelen wij afgedankte elektronica van onze partners en onze eigen organisatie in, zodat we actief bijdragen aan het verkleinen van de afvalberg.

lees verder …

Rising Star Award voor business partner met meest potentie

17 november worden de Telecom Inspirience Awards 2016 uitgereikt in Het Zalmhuis in Rotterdam. Nieuw dit jaar is de Rising Star Award, een prijs voor talent en potentie binnen het business partner-kanaal.

lees verder …

Integreer met bedrijfssoftware

De wens om telefonie te integreren met de klantomgeving wordt ieder jaar sterker. Waar voorheen kostbaar maatwerk voor was, bieden wij nu standaard-software voor vergaande integratie. Mogelijk vanuit een eenvoudige wizard. Met deze integratie bied je jouw klant zowel gemak als een professionele uitstraling.

lees verder …

Ontwikkelingen in de domoticamarkt

Met enige regelmaat verschijnen er nieuwe interessante toepassingen op het gebied van domotica, oftewel huisautomatisering. Ook in een zakelijke omgeving biedt de toepassing van domotica veel kansen om efficiënter en effectiever te werken.

lees verder …

Telecommarkt breekt open door nieuwe wet

Een mooie kans biedt zich aan. Vanaf 1 oktober 2016 geldt er op de zakelijke telefoniemarkt een nieuwe wetgeving over opzegtermijnen. Vanaf deze datum mogen zakelijke abonnementen, zoals voor ISDN, VoIP, mobiel en internet, niet meer stilzwijgend worden verlengd. Dit biedt jou als partner straks commerciële mogelijkheden.

lees verder …

i4IP kiest voor Summa

Ga je als reseller voor de leverancier met het meest complete portfolio, of heb je liever de leverancier die flexibel is en met je meedenkt? Bij full service provider i4IP hoef je niet te kiezen, zegt Chief Commercial Officer Carmine Barberio.

lees verder …