Coligo SWITCHBOARD toegevoegd aan Coligo portfolio

Goed nieuws! Het Coligo portfolio is uitgebreid met een nieuwe feature: Coligo SWITCHBOARD. Het is dé oplossing voor de moderne receptie. De nieuwe tool is een uitbreiding op Coligo DESKTOP. Het biedt de receptionist inzage in ieders realtime beschikbaarheid. Zo kunnen gesprekken efficiënt worden doorgezet.

Een online receptiebedieningspost zorgt ervoor dat medewerkers telefonisch, via notificaties en via chat geïnformeerd kunnen worden over inkomende gesprekken. Interne telefoonboeken of het invoeren van contactpersonen is zo niet meer nodig. Elke medewerker met een extensie is automatisch onderdeel van de contactpersonenlijst.

Mogelijkheden met Coligo SWITCHBOARD

Coligo SWITCHBOARD bevat onder andere de volgende mogelijkheden:

Hoe maak ik gebruik van Coligo SWITCHBOARD?

Bekijk via deze video hoe Coligo SWITCHBOARD werkt:

Kosteloos kennismaken met Coligo SWITCHBOARD

Managed Voice 3-gebruikers kunnen kosteloos kennismaken met Coligo SWITCHBOARD tot en met 31 augustus 2019. Na 1 september 2019 is Coligo SWITCHBOARD optioneel te bestellen als add-on. Ben je nog geen klant bij i4IP? Vraag onze sales collega’s dan naar de mogelijkheden voor jou.

Wanneer komt Coligo SWITCHBOARD beschikbaar?

Coligo SWITCHBOARD is vanaf heden beschikbaar voor gebruikers. Huidige Coligo DESKTOP gebruikers ontvangen in Coligo DESKTOP het verzoek voor een update en kunnen de huidige versie upgraden naar een nieuwe versie. Nieuwe gebruikers kunnen de laatste Coligo Desktop release waar Coligo SWITCHBOARD aan is toegevoegd downloaden via https://desktop.coligo.com.