Opbrengst van € 86.000 voor Make-A-Wish Nederland!

Almere, 30 maart 2019 – Afgelopen dagen was de Main Energie Business Challange voor Make-A-Wish Nederland. Met de rally is geld ingezameld om zoveel mogelijk wensen van ernstig zieke kinderen in vervulling te laten gaan.

We kijken terug op een mooie 4e editie van de Main Energie Business Challenge! De opbrengst van deze editie was ruim € 86.000 en komt in zijn geheel ten goede aan Make-A-Wish Nederland. 

Over de MAIN Energie Business Challenge

De MAIN Energie Business Challenge is een jaarlijks terugkerend evenement. Ieder jaar wordt er een nieuw goed doel uitgekozen. Deelnemende teams zetten zich in om met behulp van sponsoren zoveel mogelijk geld op te halen. De MAIN Energie Business Challenge wordt afgesloten met een driedaagse rit naar het buitenland. Op de derde dag van deze reis vertrekken de deelnemers terug naar Almere, alwaar de finish van de MAIN Energie Business Challenge plaatsvindt. Net als ieder jaar, was dat ook dit jaar een feestelijk onthaal van alle deelnemende auto’s. En het belangrijkst: het moment dat de cheque, met daarop de opbrengst, werd overhandigd.